GO TO GROUND -En gång för alla.

-Frågor om regler
Post Reply
MADMONKE
Mercenary
Posts: 148
Joined: 30 Sep 2016, 09:53
Fraktion: Protectorate of Menoth
Namn?: Carl Monke
Stad: Lund

GO TO GROUND -En gång för alla.

Post by MADMONKE » 23 Feb 2018, 16:45

Jag begriper inte hur man använder denna regeln korrekt.

Idiran skirmishers UA kan använda (lite kortfattat beskrivet nedan.)

"GO TO GROUND once per game while in formation during this units activation."

Saken är om mina vanliga Idrians springer 12", sen aktiverar chieftain och springer och aktiverar minifeatet då är dom vanliga gruntsen out of formation. Eller?

Gäller det bara att dom är in formation i början av unitens aktivering?

Tacksam för svar! :)
Mutantias
Mage Hunter
Posts: 486
Joined: 26 Apr 2010, 21:48
Fraktion: Skorne
Namn?: Mathias
Stad: Katrineholm

Re: GO TO GROUND -En gång för alla.

Post by Mutantias » 23 Feb 2018, 19:04

Ja, det är dom som är i formation när förmågan används som blir påverkade och då du inte får aktivera den efter du sprungit med ledaren så får du se till att du inte springer ur formation.
En skorne-lista med 3 BE är som en efterrätt på banan grädde och choklad. Kan aldrig gå fel.
-Björn
Post Reply